Aandelen Bekaert kopen

Wil je beleggen in Bekaert aandelen? Op deze pagina kan je direct Bekaert aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bekaert. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bekaert raadplegen. Bekaert is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BEKB.BR.

Waar kan je Bekaert aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bekaert kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bekaert?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bekaert. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bekaert?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bekaert? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bekaert

Bekaert is een bekende Belgische multinational. Het geldt als een regelrecht specialist in staaldraad transformatie en deklaag techniek. Onder de noemer BEKB worden de aandelen verhandeld op de EBR.
Nog steeds is de familie Bekaert belangrijk aandeelhouder van het bedrijf. De familie bezit nog 35 procent van alle aandelen namelijk. Het hoofdkantoor van Bekaert vind je in het Belgische Zwevegem en Bekaert Corporation is een van de bekendste dochters van de onderneming, Het bedrijf werd al in 1880 opgericht door Leo Leander Bekaert, die zijn onderneming na de stichting snel zal groeien.