Aandelen Bekaert kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bekaert aandelen? Op deze pagina kan je direct Bekaert aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bekaert. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bekaert raadplegen. Bekaert is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BEKB.BR.

Waar kan je Bekaert aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bekaert kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Bekaert?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bekaert. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bekaert?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bekaert? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Bekaert

Sterke punten

 • Diversiteit: Bekaert is actief in verschillende markten en regio’s, waardoor het risico op volatiliteit in een bepaalde markt kan worden verkleind.
 • Innovatie: Het bedrijf heeft een sterke reputatie op het gebied van innovatie en heeft een focus op het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten.
 • Efficiëntie: Bekaert heeft in de afgelopen jaren verschillende initiatieven genomen om de efficiëntie van zijn activiteiten te verbeteren en de kosten te verlagen.
 • Globale aanwezigheid: Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in verschillende regio’s over de hele wereld, waardoor het toegang heeft tot een breed scala aan markten en klanten.

Zwakke punten

 • Afhankelijkheid van de automobielindustrie: Bekaert is afhankelijk van de automobielindustrie voor een groot deel van zijn inkomsten, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor schommelingen in deze markt.
 • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een competitieve markt met veel gevestigde spelers en nieuwe opkomende concurrenten.
 • Marktrisico: Bekaert is actief in verschillende markten over de hele wereld en kan daarom worden beïnvloed door onzekerheden op het gebied van economie, politiek en regelgeving in deze markten.
 • Gevoeligheid voor grondstofprijzen: Bekaert is afhankelijk van verschillende grondstoffen, waarvan de prijzen kunnen schommelen en invloed kunnen hebben op de kosten van het bedrijf.

Over Bekaert

Bekaert is een bekende Belgische multinational. Het geldt als een regelrecht specialist in staaldraad transformatie en deklaag techniek. Onder de noemer BEKB worden de aandelen verhandeld op de EBR.

Nog steeds is de familie Bekaert belangrijk aandeelhouder van het bedrijf. De familie bezit nog 35 procent van alle aandelen namelijk. Het hoofdkantoor van Bekaert vind je in het Belgische Zwevegem en Bekaert Corporation is een van de bekendste dochters van de onderneming, Het bedrijf werd al in 1880 opgericht door Leo Leander Bekaert, die zijn onderneming na de stichting snel zal groeien.

aandeel bekaert kopen

Wel of niet aandelen Bekaert kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om in te investeren, kan Bekaert een interessante optie zijn. Maar is het verstandig om deze aandelen te kopen?

Bekaert is een Belgisch bedrijf dat actief is in de staal- en staaldraadindustrie en een breed scala aan producten produceert, zoals staalkoord, draadproducten en coatings. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in verschillende regio’s en is een belangrijke speler in de industrie.

Maar net als bij elke investering, zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen Bekaert. De aandelenmarkt kan volatiel zijn en er zijn altijd onzekerheden op het gebied van economie en politiek die de markt kunnen beïnvloeden. Daarnaast kan de afhankelijkheid van de automobielindustrie en de gevoeligheid voor grondstofprijzen invloed hebben op de waarde van de aandelen.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen Bekaert, is het belangrijk om jezelf goed te informeren over het bedrijf en de markt. Volg het nieuws en de financiële resultaten van het bedrijf nauwlettend en raadpleeg een financieel adviseur om te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Kortom, het kopen van aandelen Bekaert kan een slimme investering zijn, maar het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en de risico’s te begrijpen voordat je besluit om te investeren.