Aandelen Bellway kopen

Wil je beleggen in Bellway aandelen? Op deze pagina kan je direct Bellway aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bellway. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bellway raadplegen. Bellway is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BWY-L.

Waar kan je Bellway aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bellway kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bellway?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bellway. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bellway?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bellway? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bellway is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bellway.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bellway

Bellway is een projectontwikkelaar in woningen. Het houdt domicilie in Newcastle upon Tyne en de aandelen worden als BWY verhandeld op de beurs in Londen. Het is daarnaast FTSE 250 component. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en Litrose Investment Limited is een bekende dochter.
John Thomas Bell was de oprichter van het bedrijf, dat hij samen runde met zijn twee zonen John en Russell. Ze waren actief als John T. Bell & Son en groeiden uit tot bekende woningbouwers. North British nam familiebedrijf Bellway vervolgens over in 1963.