Aandelen Bendigo and Adelaide Bank kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bendigo and Adelaide Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct Bendigo and Adelaide Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bendigo and Adelaide Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bendigo and Adelaide Bank raadplegen. Bendigo and Adelaide Bank is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BEN.CHA.

Waar kan je Bendigo and Adelaide Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bendigo and Adelaide Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Bendigo and Adelaide Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bendigo and Adelaide Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bendigo and Adelaide Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bendigo and Adelaide Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bendigo and Adelaide Bank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Bendigo and Adelaide Bank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Bendigo and Adelaide Bank

Sterke punten Bendigo and Adelaide Bank

 • Goede financiële positie: Bendigo and Adelaide Bank heeft een sterke financiële positie met een lage schuldverhouding en hoge liquiditeit.
 • Stabiele dividenduitkering: De bank heeft een geschiedenis van stabiele dividenduitkeringen aan aandeelhouders.
 • Focus op klantenservice: Bendigo and Adelaide Bank heeft een sterke reputatie op het gebied van klantenservice en heeft verschillende prijzen gewonnen voor klanttevredenheid.
 • Diversificatie van inkomsten: De bank heeft een brede diversificatie van inkomstenbronnen, waaronder retail banking, zakelijke bankactiviteiten en wealth management.

Zwakke punten Bendigo and Adelaide Bank

 • Concurrentie op de markt: De bank opereert in een sterk competitieve markt met veel gevestigde spelers.
 • Beperkt geografisch bereik: Bendigo and Adelaide Bank heeft een beperkt geografisch bereik en is voornamelijk actief in Australië en Nieuw-Zeeland.
 • Impact van de COVID-19-pandemie: De bank heeft in 2020 te maken gehad met een afname van de winst als gevolg van de COVID-19-pandemie.
 • Afhankeijkheid van de Australische economie: De bank is afhankelijk van de prestaties van de Australische economie, die gevoelig kan zijn voor externe factoren zoals handelsrelaties en grondstoffenprijzen.

aandeel bendigo & Adelaide Bank kopen

Wel of niet aandelen Bendigo and Adelaide Bank kopen?

Ben je van plan om aandelen te kopen in de Bendigo and Adelaide Bank, maar weet je niet zeker of dit een slimme zet is? In dit artikel bekijken we de voor- en nadelen van het investeren in deze bank.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Bendigo and Adelaide Bank een van de grootste banken van Australië is en al meer dan 150 jaar bestaat. Dit geeft aan dat het bedrijf een solide basis heeft en een betrouwbare speler is in de markt.

Een ander voordeel van het investeren in Bendigo and Adelaide Bank is het dividendrendement. Het bedrijf keert regelmatig een aantrekkelijk dividend uit aan haar aandeelhouders, wat betekent dat je passief inkomen kunt verdienen door simpelweg aandelen te bezitten.

Aan de andere kant zijn er ook nadelen verbonden aan het investeren in deze bank. Zo kan de bank last hebben van de economische situatie in Australië en kan er een hoger risico zijn op verliezen in vergelijking met andere investeringen.

Conclusie: als je op zoek bent naar een stabiele en betrouwbare investering met een goed dividendrendement, kan het kopen van aandelen in Bendigo and Adelaide Bank een goede keuze zijn. Houd er echter rekening mee dat er altijd risico’s verbonden zijn aan elke investering en dat het belangrijk is om je goed te laten informeren voordat je besluit om in deze bank te investeren.