Aandelen Berkeley Group kopen

Wil je beleggen in Berkeley Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Berkeley Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Berkeley Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Berkeley Group raadplegen. Berkeley Group is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKG-L.

Waar kan je Berkeley Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Berkeley Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Berkeley Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Berkeley Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Berkeley Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Berkeley Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Berkeley Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Berkeley Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Berkeley Group

De Berkeley Group is een projectontwikkelaar die gevestigd is in het Britse Cobham. Onder de nemer BKG worden de aandelen verhandeld op de Londense beurs. Het is daarnaast FTSE 100 component en heeft in Berkeley Homes Public Limited Company een bekende dochter. Het bedrijf werd ooit gesticht als Berkeley Homes.
De architectonische hoogwaardige appartementen in hartje Londen gelden als visitekaartje van de Berkeley Group. De werkwijze is toch al opmerkelijk. Zo stelt Berkeley Group een convenant op om de waarde te behouden voor de woningen die het ontwikkelde.