Aandelen Berkeley Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Berkeley Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Berkeley Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Berkeley Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Berkeley Group raadplegen. Berkeley Group is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKG-L.

Waar kan je Berkeley Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Berkeley Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Berkeley Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Berkeley Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Berkeley Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Berkeley Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Berkeley Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Berkeley Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Berkeley Group

Sterke punten:

 • Marktleider: Berkeley Group is een van de grootste woningbouwers in het Verenigd Koninkrijk en heeft een sterke positie op de Londense vastgoedmarkt.
 • Focus op kwaliteit: Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige woningen met aandacht voor detail en duurzaamheid.
 • Financiële stabiliteit: Berkeley Group heeft een solide financiële basis en een sterk track record van winstgevendheid.
 • Groot landbankbezit: Het bedrijf bezit een groot aantal grondposities en heeft daardoor de mogelijkheid om woningen te ontwikkelen in de snelgroeiende gebieden van het VK.

Zwakke punten:

 • Regelgevingsrisico: Het VK heeft strenge regels voor de woningbouwsector en veranderingen in regelgeving kunnen de winstgevendheid van Berkeley Group beïnvloeden.
 • Focus op de Londense markt: Hoewel de Londense vastgoedmarkt historisch gezien sterk is, kan de afhankelijkheid van Berkeley Group van deze markt leiden tot een hoger risico als deze markt in de toekomst vertraagt of instort.
 • Blootstelling aan de Britse economie: Aangezien Berkeley Group voornamelijk opereert op de Britse vastgoedmarkt, is het bedrijf blootgesteld aan economische schommelingen in het VK en de gevolgen van Brexit.

Over Berkeley Group

De Berkeley Group is een projectontwikkelaar die gevestigd is in het Britse Cobham. Onder de nemer BKG worden de aandelen verhandeld op de Londense beurs. Het is daarnaast FTSE 100 component en heeft in Berkeley Homes Public Limited Company een bekende dochter. Het bedrijf werd ooit gesticht als Berkeley Homes.

De architectonische hoogwaardige appartementen in hartje Londen gelden als visitekaartje van de Berkeley Group. De werkwijze is toch al opmerkelijk. Zo stelt Berkeley Group een convenant op om de waarde te behouden voor de woningen die het ontwikkelde.

aandeel berkeley kopen

Wel of niet aandelen Berkeley Group kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen in de woningbouwsector, dan is Berkeley Group zeker een bedrijf om te overwegen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op de Londense vastgoedmarkt en heeft een solide financiële basis.

Een van de sterke punten van Berkeley Group is hun focus op kwaliteit en duurzaamheid. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige woningen met oog voor detail en het milieu. Bovendien heeft het bedrijf een groot landbankbezit, waardoor ze de mogelijkheid hebben om woningen te ontwikkelen in snelgroeiende gebieden van het VK.

Echter, net als bij elk ander investeringsbesluit zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen in Berkeley Group. Het bedrijf is afhankelijk van de Londense vastgoedmarkt, wat kan leiden tot hogere risico’s als deze markt vertraagt of instort. Daarnaast is er ook regelgevingsrisico en blootstelling aan de Britse economie en de gevolgen van Brexit.

Het is belangrijk om zorgvuldig af te wegen wat je investeringsdoelen zijn en welke risico’s je bereid bent te nemen voordat je besluit om aandelen in Berkeley Group te kopen. Raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voor meer informatie en advies.