Aandelen Berkshire Hathaway kopen

Wil je beleggen in Berkshire Hathaway aandelen? Op deze pagina kan je direct Berkshire Hathaway aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Berkshire Hathaway. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Berkshire Hathaway raadplegen. Berkshire Hathaway is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BRK-B.

Waar kan je Berkshire Hathaway aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Berkshire Hathaway kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Over het bedrijf Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway is een Amerikaans conglomeraat dat beschouwd wordt als vierde grootste bedrijf ter wereld. Het is in het bezit van een groot aantal bedrijven in onder meer de financiële sector, transport en de energiesector.
Drijvende kracht achter Berkshire Hathaway is niemand minder dan Warren Buffet. Hij is in het bezit van 38 procent van de aandelen van het bedrijf. Berkshire Hathaway heeft onder meer aandelen in Wells Fargo, Apple Inc, Bank of America, The Coca Cola Company en financieel dienstverlener American Express. Het bezit daarnaast een kwart van de aandelen van Kraft Heinz Company.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Berkshire Hathaway?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Berkshire Hathaway. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Berkshire Hathaway?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Berkshire Hathaway? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.