Aandelen Best Buy Co. kopen

Wil je beleggen in Best Buy Co. aandelen? Op deze pagina kan je direct Best Buy Co. aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Best Buy Co.. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Best Buy Co. raadplegen. Best Buy Co. is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BBY.

Waar kan je Best Buy Co. aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Best Buy Co. kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Best Buy Co.?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Best Buy Co.. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Best Buy Co.?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Best Buy Co.? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Best Buy Co.

Een gigant in consumentenelektronica, zo mag Best Buy beslist genoemd worden. Het bedrijf is gevestigd in Richfield, Minnesota. Best Buy is al lang actief, maar kreeg pas in 1983 de naam Best Buy. Behalve in Amerika is de onderneming ook actief in Canada en Mexico.
In 2011 stopte het met het aanbieden van producten in China, een jaar later stopte ook de handel die gedreven werd in Europa. In Greek Squad en Magnolia Audio Video heeft Best Buy twee zeer interessante dochterondernemingen. Best Buy werd door Forbes al eens uitgeroepen tot ‘company of the year’ maar geldt vooral als de grootste speciaalzaak op het gebied van consumentenelektronica. Best Buy heeft op basis van de omzet een plek in de Fortune 500 afgedwongen.