Aandelen Beyond Meat kopen

hWil je beleggen in Beyond Meat aandelen? Op deze pagina kan je direct Beyond Meat aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Beyond Meat. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Beyond Meat raadplegen. Beyond Meat is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BYND.

Waar kan je Beyond Meat aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Beyond Meat kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Beyond Meat?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Beyond Meat. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Beyond Meat?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Beyond Meat? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Beyond Meat

Beyond Meat heeft het hoofdkantoor in Los Angeles en het is een bedrijf dat vegetarische vleesvervangers in de markt zet. De aandelen staan als BYND op de Nasdaq genoteerd. Ethan Brown is de grondlegger voor het succesvolle bedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in El Segundo in Californië, Brown richtte zijn bedrijf overigens in 2009 op.
Beyond Meat zorgt voor vleesvervangers die beter zijn voor de aarde waarop we leven. Zo is bewezen dat een Beyond Burger bijvoorbeeld 99 procent minder water nodig is, 93 procent minder land en bijna de helft minder energie. Bovendien wordt liefst 90 procent minder CO2 uitgestoten.