Aandelen Beyond Meat kopen: analyse & koers

hWil je beleggen in Beyond Meat aandelen? Op deze pagina kan je direct Beyond Meat aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Beyond Meat. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Beyond Meat raadplegen. Beyond Meat is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BYND.

Waar kan je Beyond Meat aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Beyond Meat kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Beyond Meat?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Beyond Meat. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Beyond Meat?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Beyond Meat? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Beyond Meat

Sterke punten Beyond Meat

 • Leiderschap in plantaardige vleesvervangers: Beyond Meat is een pionier en marktleider op het gebied van plantaardige vleesvervangers. Ze bieden innovatieve producten aan die de smaak en textuur van vlees nabootsen, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor zowel vegetariërs als vleeseters.
 • Maatschappelijke bewustwording: Beyond Meat profiteert van de groeiende maatschappelijke bewustwording van duurzaamheid en dierenwelzijn. Hun producten sluiten aan bij de vraag naar milieuvriendelijkere en diervriendelijkere voedingskeuzes.
 • Diversificatie van productaanbod: Het bedrijf heeft een divers assortiment aan plantaardige vleesalternatieven, waaronder hamburgers, worstjes en gehakt. Dit stelt hen in staat om verschillende marktsegmenten te bedienen en groeikansen te benutten.
 • Samenwerkingen met grote merken: Beyond Meat heeft strategische samenwerkingen gesloten met bekende merken zoals McDonald’s, KFC en Del Taco. Dit versterkt hun merkpositie en vergroot de distributiemogelijkheden.

Zwakke punten Beyond Meat

 • Concurrentie in de markt: De markt voor plantaardige vleesvervangers wordt steeds competitiever, met grote spelers zoals Impossible Foods en Nestlé die ook concurrerende producten aanbieden. Dit kan de groeikansen voor Beyond Meat beïnvloeden.
 • Prijsvolatiliteit van grondstoffen: Beyond Meat is afhankelijk van de prijs en beschikbaarheid van plantaardige ingrediënten zoals soja en erwten. Schommelingen in deze grondstofprijzen kunnen invloed hebben op de productiekosten en winstgevendheid.
 • Beperkte distributiekanalen: Hoewel Beyond Meat zijn distributienetwerk heeft uitgebreid, zijn hun producten nog niet overal breed verkrijgbaar. Het vergroten van de distributiekanalen kan een uitdaging zijn en invloed hebben op de groeisnelheid.
 • Afhankelijkheid van consumententrends: De vraag naar plantaardige vleesvervangers kan onderhevig zijn aan veranderende consumententrends en voorkeuren. Beyond Meat moet zich aanpassen aan deze veranderingen en relevant blijven in de markt.

Over Beyond Meat

Beyond Meat heeft het hoofdkantoor in Los Angeles en het is een bedrijf dat vegetarische vleesvervangers in de markt zet. De aandelen staan als BYND op de Nasdaq genoteerd. Ethan Brown is de grondlegger voor het succesvolle bedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in El Segundo in Californië, Brown richtte zijn bedrijf overigens in 2009 op.

Beyond Meat zorgt voor vleesvervangers die beter zijn voor de aarde waarop we leven. Zo is bewezen dat een Beyond Burger bijvoorbeeld 99 procent minder water nodig is, 93 procent minder land en bijna de helft minder energie. Bovendien wordt liefst 90 procent minder CO2 uitgestoten.

aandeel beyond meat kopen

Wel of niet aandelen Beyond Meat kopen?

Beyond Meat is een bedrijf dat bekend staat om zijn plantaardige vleesvervangers. Maar is het de moeite waard om aandelen van Beyond Meat te kopen? Laten we eens kijken naar de situatie.

Voordat we verder gaan, moeten we begrijpen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Als je geïnteresseerd bent in duurzaamheid en gelooft in de groeiende vraag naar plantaardige voeding, kan het kopen van aandelen van Beyond Meat interessant zijn. Het bedrijf heeft in korte tijd veel aandacht gekregen en heeft partnerships gesloten met grote merken.

Aan de andere kant moeten we ons bewust zijn van de concurrentie in de voedingsindustrie. Er zijn verschillende andere bedrijven die zich bezighouden met plantaardige vleesvervangers, en de markt kan verzadigd raken.

In conclusie, het kopen van aandelen van Beyond Meat kan een interessante optie zijn als je gelooft in de toekomst van plantaardige voeding. Maar zoals altijd is het belangrijk om je onderzoek te doen, op de hoogte te blijven van de markttrends en bewust te zijn van de risico’s die gepaard gaan met beleggen.