Aandelen BHP Group kopen

Wil je beleggen in BHP Group (AU) aandelen? Op deze pagina kan je direct BHP Group (AU) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BHP Group (AU). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BHP Group (AU) raadplegen. BHP Group (AU) is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BHP.CHA.

Waar kan je BHP Group (AU) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BHP Group (AU) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BHP Group (AU)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BHP Group (AU). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BHP Group (AU)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BHP Group (AU)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BHP Group (AU) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BHP Group (AU).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BHP Group (AU)

De BHP Group is een mijnbouwbedrijf van ongekende omvang. Door een fusie tussen Broken Pill Proprietary en Billiton uit het Verenigd Koninkrijk ontstond een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van mijnbouw. Ondanks het samengaan hebben de bedrijven nog wel een eigen gezicht als het om de aandelen gaan.
Het hoofdkwartier van BHP Group is gevestigd in Melbourne en het bedrijf dateert al van 1885. Dochters zijn onder meer Billiton Resources en Nippon Manganese Sales. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als BHP.