Aandelen Bic kopen

Wil je beleggen in Bic aandelen? Op deze pagina kan je direct Bic aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bic. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bic raadplegen. Bic is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BB.PA.

Waar kan je Bic aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bic kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bic?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bic. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bic?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bic? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bic is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bic.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BIC

BIC is de wereldberoemde producent van zogenaamde wegwerpartikelen als pennen, aanstekers en scheermesjes.  Het bedrijf werd opgericht in 1945. De aandelen van BIC worden verhandeld als BB op de Parijse Euronext beurs.
 
Bic weet zich moeiteloos staande te houden. En dat terwijl het met onder andere Gaber-Castell, Gilette en ook Stabilo toch stevige concurrentie heeft.  Het hoofdkantoor van BIC staat in Clichy en de oprichters van het bedrijf zijn Marcel Bich en Edouard Buffard. Het meest bekende product van BIC is uiteraard de balpen. Vandaar ook dat die een plek op het logo van het bedrijf verdiend heeft.