Aandelen Bid Corporation kopen

Wil je beleggen in Bid Corporation aandelen? Op deze pagina kan je direct Bid Corporation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bid Corporation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bid Corporation raadplegen. Bid Corporation is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BID.JO.

Waar kan je Bid Corporation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bid Corporation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Bid Corporation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bid Corporation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bid Corporation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bid Corporation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bid Corporation is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bid Corporation.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bid Corporation

De Bid Corporation is een zeer bekend en een mondiaal actief foodservice bedrijf. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Johannesburg Stock Exchange in Zuid-Afrika. Het bedrijf werd opgericht in 1988. Bekende dochteronderneming van Bod Corporation is Bidfood Australia.
In 2016 scheidde Bidcorp van Bidvest om daarna door te gaan als een onafhankelijke industrie. De onderneming handelt onder verschillende namen Bidfood, Crown Food, Chipkin Puratos en Bid Corporation. In Engeland is Bid Corporation actief als de BFS-groep. De hoofdzetel van het foodservicebedrijf is gevestigd in Sandton.