Aandelen Bilfinger Berger kopen

Wil je beleggen in Bilfinger Berger aandelen? Op deze pagina kan je direct Bilfinger Berger aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bilfinger Berger. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bilfinger Berger raadplegen. Bilfinger Berger is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GBF.DE.

Waar kan je Bilfinger Berger aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bilfinger Berger kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bilfinger Berger?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bilfinger Berger. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bilfinger Berger?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bilfinger Berger? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bilfinger Berger is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bilfinger Berger.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bilfinger Berger

Bilfinger Berger is een Europees opererend bedrijf dat zich heeft toegelegd op de civiele en industriële bouw, engineering en diensten. De hoofdzetel van het bedrijf vind je in Mannheim. Aandelen Bilfinger Berger worden onder de naam GBF verhandeld op de Deutsche Börse. De onderneming is opgericht door Paul Bilfinger.
 
In Bilfinger Tebodin en Bilfinger Westcon heeft het bedrijf twee bekende dochterondernemingen. De onderneming werd in 1880 opgericht. Aanvankelijk heette het bedrijf Bernatz & Grun en nog weer later veranderde de naam in Grün & Bilfinger. Het bedrijf staat ook genoteerd aan de SDAX.