Aandelen Bilfinger Berger kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bilfinger Berger aandelen? Op deze pagina kan je direct Bilfinger Berger aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bilfinger Berger. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bilfinger Berger raadplegen. Bilfinger Berger is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GBF.DE.

Waar kan je Bilfinger Berger aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bilfinger Berger kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Bilfinger Berger?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bilfinger Berger. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bilfinger Berger?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bilfinger Berger? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bilfinger Berger is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bilfinger Berger.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Bilfinger Berger

Sterke punten:

  • Diversificatie: Bilfinger Berger is actief in verschillende sectoren, waaronder bouw, engineering en dienstverlening. Dit zorgt voor een brede inkomstenbasis en vermindert het risico van afhankelijkheid van één sector.
  • Wereldwijde aanwezigheid: Bilfinger Berger heeft activiteiten in verschillende landen en regio’s, waardoor het bedrijf toegang heeft tot verschillende markten en klanten.
  • Focus op duurzaamheid: Bilfinger Berger is toegewijd aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en energie-efficiëntie te verbeteren. Dit kan positief worden ontvangen door beleggers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Zwakke punten:

  • Financiële prestaties: Bilfinger Berger heeft de laatste jaren moeite gehad om winstgevend te blijven en heeft te maken gehad met dalende omzetten en winstmarges.
  • Concurrentie: Bilfinger Berger opereert in een zeer competitieve markt en heeft te maken met concurrentie van andere grote bouwbedrijven.
  • Afhankelijkheid van enkele grote klanten: Bilfinger Berger heeft enkele grote klanten die een groot deel van de omzet genereren. Dit kan het bedrijf kwetsbaar maken als deze klanten wegvallen.

Over Bilfinger Berger

Bilfinger Berger is een Europees opererend bedrijf dat zich heeft toegelegd op de civiele en industriële bouw, engineering en diensten. De hoofdzetel van het bedrijf vind je in Mannheim. Aandelen Bilfinger Berger worden onder de naam GBF verhandeld op de Deutsche Börse. De onderneming is opgericht door Paul Bilfinger.
 
In Bilfinger Tebodin en Bilfinger Westcon heeft het bedrijf twee bekende dochterondernemingen. De onderneming werd in 1880 opgericht. Aanvankelijk heette het bedrijf Bernatz & Grun en nog weer later veranderde de naam in Grün & Bilfinger. Het bedrijf staat ook genoteerd aan de SDAX.

aandeel bilfinger berger kopen

Wel of niet aandelen Bilfinger Berger kopen?

Als je overweegt om te investeren in de aandelenmarkt, heb je misschien gehoord van Bilfinger Berger. Het is een Duits bouwbedrijf dat actief is in verschillende sectoren zoals bouw, infrastructuur, engineering en facility management. Maar is het een goed idee om aandelen van dit bedrijf te kopen? Laten we dat eens bekijken.

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat elke investering risico’s met zich meebrengt. De waarde van aandelen kan stijgen of dalen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de prestaties van het bedrijf, economische ontwikkelingen en concurrentie op de markt.

Als we naar Bilfinger Berger kijken, hebben ze de afgelopen jaren een moeilijke tijd doorgemaakt. Het bedrijf heeft verschillende financiële uitdagingen gehad en heeft zijn focus verlegd naar meer winstgevende activiteiten. Hoewel ze enkele successen hebben geboekt, is het nog steeds onduidelijk hoe snel het bedrijf volledig kan herstellen.

Daarom is het belangrijk om de prestaties van het bedrijf zorgvuldig te volgen voordat je besluit om in Bilfinger Berger te investeren. Het kan een risicovolle investering zijn, maar als het bedrijf erin slaagt om zijn positie te versterken en meer winst te maken, kan het ook een lucratieve belegging zijn.

Kortom, of je nu aandelen Bilfinger Berger wilt kopen of niet, het is belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt. Het is raadzaam om een ​​financieel adviseur te raadplegen en de prestaties van het bedrijf te blijven volgen om op de hoogte te blijven van mogelijke veranderingen in de markt.