Aandelen BillerudKorsnas kopen

Wil je beleggen in BillerudKorsnas aandelen? Op deze pagina kan je direct BillerudKorsnas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BillerudKorsnas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BillerudKorsnas raadplegen. BillerudKorsnas is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BILL.ST.

Waar kan je BillerudKorsnas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BillerudKorsnas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BillerudKorsnas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BillerudKorsnas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BillerudKorsnas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BillerudKorsnas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BillerudKorsnas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BillerudKorsnas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over BillerudKorsnas

BillerudKorsnas is een alom erkende en gerespecteerde papier- en pulpfabrikant. Het hoofdkwartier van de Zweedse onderneming is gevestigd in Solna. Het bedrijf begin de activiteiten in 2012 en ontstond uit een fusie van de al samenwerkende bedrijven Billerud AB en Korsnas.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Solna en de aandelen staan genoteerd aan de Nasdaq in Stockholm. Op het gebied hergebruik geldt BillerudKorsnas als een begrip en voorts biedt het producten als papier en pulp uiteraard, maar ook paperboards aan. Het stabiele bedrijf biedt al heel lang werk aan gemiddeld vierduizend medewerkers.