Aandelen Bio-Rad kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bio-Rad aandelen? Op deze pagina kan je direct Bio-Rad aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bio-Rad. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bio-Rad raadplegen. Bio-Rad is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BIO.

Waar kan je Bio-Rad aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bio-Rad kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bio-Rad?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bio-Rad. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bio-Rad?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bio-Rad? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Bio-Rad

Sterke punten Bio-Rad

 • Innovatieve producten: Bio-Rad staat bekend om zijn brede scala aan innovatieve producten op het gebied van life sciences, waaronder diagnostische testkits, instrumenten en reagentia. Dit stelt het bedrijf in staat om te profiteren van de groeiende vraag naar geavanceerde medische en wetenschappelijke oplossingen.
 • Wereldwijd bereik: Bio-Rad heeft een sterk wereldwijd bereik en bedient klanten in meer dan 100 landen. Het uitgebreide distributienetwerk van het bedrijf stelt het in staat om zijn producten wereldwijd te leveren en te profiteren van groeikansen in verschillende geografische regio’s.
 • Sterke onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten: Bio-Rad investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling, waardoor het in staat is om voortdurend nieuwe en verbeterde producten te introduceren. Dit helpt het bedrijf om concurrentievoordeel te behouden en zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.
 • Gevarieerde productportfolio: Het brede scala aan producten van Bio-Rad, waaronder instrumenten, reagentia en software, biedt diversificatie en stelt het bedrijf in staat om verschillende klantbehoeften te bedienen. Dit vermindert het risico van afhankelijkheid van een specifiek productsegment.

Zwakke punten Bio-Rad

 • Concurrentiedruk: Bio-Rad opereert in een zeer competitieve markt met grote spelers zoals Thermo Fisher Scientific en Agilent Technologies. Deze concurrentiedruk kan de marges van het bedrijf beïnvloeden en de groei beperken.
 • Regelgevingsrisico’s: Als leverancier van medische en wetenschappelijke producten is Bio-Rad onderhevig aan strikte regelgeving en goedkeuringsprocessen. Veranderingen in regelgeving of vertragingen in goedkeuringsprocessen kunnen de time-to-market van producten beïnvloeden en het bedrijf kwetsbaar maken voor compliance-risico’s.
 • Marktvolatiliteit: De markt voor medische en wetenschappelijke producten kan volatiel zijn, beïnvloed door factoren zoals economische omstandigheden, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen. Deze volatiliteit kan de vraag naar de producten van Bio-Rad beïnvloeden en de bedrijfsresultaten beïnvloeden.
 • Afhankelijkheid van grote klanten: Bio-Rad heeft enkele grote klanten die een aanzienlijk deel van zijn omzet genereren. Een verlies van een belangrijke klant kan een negatieve invloed hebben op de financiële prestaties van het bedrijf.

Over Bio-Rad

Bio-Rad is fabrikant van producten voor de markten voor onder andere klinische diagnostiek en de biowetenschappen. Het bedrijf werd gesticht in 1952 in Berkeley, Californie en het hoofdkwartier bevindt zich in Hercules in de staat Californie. Aandelen Bio-Rad worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als BIO.

Bio-Rad produceert voornamelijk instrumenten als software, verbruiksartikelen, reagentia en inhoud voor celbiologie, genexpressie, eiwitzuivering en wetenschappelijk onderzoek. De producten van Bio-Rad zijn gebaseerd op technologien om biologische materialen als onder meer antilichamen en eiwitten te kunnen scheiden, zuiveren en identificeren en analyseren.

Biorad

Wel of niet aandelen Bio-Rad kopen?

Bio-Rad is een bekend en gevestigd bedrijf in de biotechnologiesector. Als je overweegt om aandelen Bio-Rad te kopen, zijn er enkele factoren die je in overweging moet nemen.

Een belangrijk voordeel van Bio-Rad is de langdurige ervaring en expertise in de sector. Het bedrijf heeft een sterke positie opgebouwd en heeft diepgaand inzicht in de markt. Bovendien heeft Bio-Rad een diversificatie van activiteiten, wat het bedrijf kan beschermen tegen specifieke risico’s en groeikansen kan bieden in verschillende markten.

Daarnaast heeft Bio-Rad een solide financiële positie en heeft het geïnvesteerd in innovatie en technologische vooruitgang. Dit stelt het bedrijf in staat om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die inspelen op de behoeften van klanten en markttrends.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met enkele mogelijke nadelen. Bio-Rad is gevoelig voor economische cycli en concurrentiedruk. Bovendien opereert het bedrijf in sectoren die onderhevig zijn aan strikte regelgeving, wat extra kosten met zich mee kan brengen.

Bij het nemen van een beslissing over het kopen van aandelen Bio-Rad is het raadzaam om zorgvuldig onderzoek te doen en te overwegen of de sterke punten van het bedrijf opwegen tegen de mogelijke risico’s. Het kan ook verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur.