Aandelen Bio-Rad kopen

Wil je beleggen in Bio-Rad aandelen? Op deze pagina kan je direct Bio-Rad aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bio-Rad. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bio-Rad raadplegen. Bio-Rad is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BIO.

Waar kan je Bio-Rad aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bio-Rad kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bio-Rad?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bio-Rad. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bio-Rad?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bio-Rad? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bio-Rad

Bio-Rad is fabrikant van producten voor de markten voor onder andere klinische diagnostiek en de biowetenschappen. Het bedrijf werd gesticht in 1952 in Berkeley, Californie en het hoofdkwartier bevindt zich in Hercules in de staat Californie. Aandelen Bio-Rad worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als BIO.
Bio-Rad produceert voornamelijk instrumenten als software, verbruiksartikelen, reagentia en inhoud voor celbiologie, genexpressie, eiwitzuivering en wetenschappelijk onderzoek. De producten van Bio-Rad zijn gebaseerd op technologien om biologische materialen als onder meer antilichamen en eiwitten te kunnen scheiden, zuiveren en identificeren en analyseren.