Aandelen Biogen kopen

Wil je beleggen in Biogen aandelen? Op deze pagina kan je direct Biogen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Biogen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Biogen raadplegen. Biogen is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BIIB.

Waar kan je Biogen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Biogen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Biogen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Biogen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Biogen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Biogen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Biogen

Biogen is een biotechnologiebedrijf. Het mag zich specialist noemen in de ontdekking, ontwikkeling en levering van therapieën voor het behandelen van neurologische aandoeningen. Dat doet Biogen, gevestigd in Cambridge Massachusetts, wereldwijd.
Biogen werd in 1978 in Geneve opgericht door prominente biologen. Onder de oprichters bevonden zich een aantal latere Nobelprijs winnaars. In 2003 werd gefuseerd met IDEC en werd Biogen op die manier het op twee na grootste biotechnologiebedrijf ter wereld. Stilstand is achteruitgang, en dus blijft Biogen zich ontwikkelen. Zo werd dit jaar een licentieovereenkomst aangegaan voor de ontwikkeling van verbindingen neuromusculaire en voor neurologische aandoeningen. Biogen heeft aandelen in de S&P 500, 100 en 1500 en Nasdaq.