Aandelen Biomerieux kopen

Wil je beleggen in Biomerieux aandelen? Op deze pagina kan je direct Biomerieux aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Biomerieux. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Biomerieux raadplegen. Biomerieux is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BIM.PA.

Wat is de actuele koers van het aandeel Biomerieux?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Biomerieux. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Biomerieux?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Biomerieux? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Biomerieux is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Biomerieux.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Biomerieux aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Biomerieux kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Over Biomerieux

Biomerieux is een biotechnologiebedrijf dat zowel werd opgericht als met het hoofdkantoor is gevestigd in Marcy L’Etoile. Het is actief in 44 verschillende landen en bedient zelfs zo rond de 160 verschillende landen. Dat doet het via een sterk netwerk van distributeurs. De aandelen van Biomerieux worden verhandeld als  BM op de beurs in Parijs.
 
Argate SA is een bekende dochteronderneming van Biomerieux, moederbedrijf is Institut  Merieux. Biomerieux biedt onder meer software en houdt zich bezig met aandoeningen als infecties, kanker en aandoeningen aan het hart. De aandelen van de onderneming worden eveneens verhandeld op de NYSE.