Aandelen Blackbaud kopen

Wil je beleggen in Blackbaud aandelen? Op deze pagina kan je direct Blackbaud aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Blackbaud. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Blackbaud raadplegen. Blackbaud is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BLKB.

Waar kan je Blackbaud aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Blackbaud kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Blackbaud?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Blackbaud. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Blackbaud?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Blackbaud? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Blackbaud

Blackbaud is een cloud computing provider en een S&P 400 component die de social good community bedient. Dit zijn met name non-profit organisaties, stichtingen, bedrijven, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, religieuze organisaties en individuele partijen. Op de Nasdaq staan de aandelen Blackbaud genoteerd als BLKB.
Het hoofdkantoor van Blackbaud is overigens gevestigd in Charleston in South Carolina en werd in 1981 opgericht in New York City. Bekende dochteronderneming is YourCause en is zeker ook Smart Tuition. Ondertussen heeft Blackbaud ook vestigingen in Londen, Toronto en Hong Kong Het bedrijf werd opgericht door Anthony Bakker.