Aandelen Blackbaud kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Blackbaud aandelen? Op deze pagina kan je direct Blackbaud aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Blackbaud. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Blackbaud raadplegen. Blackbaud is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BLKB.

Waar kan je Blackbaud aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Blackbaud kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Blackbaud?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Blackbaud. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Blackbaud?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Blackbaud? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Blackbaud

Sterke punten Blackbaud:

 • Marktleider in non-profitsector: Blackbaud is een marktleider op het gebied van technologische oplossingen voor non-profitorganisaties. Ze bieden software en diensten die deze organisaties helpen bij fondsenwerving, beheer van donateurs en administratieve processen.
 • Uitgebreid productaanbod: Blackbaud heeft een breed scala aan producten en oplossingen die afgestemd zijn op de behoeften van non-profitorganisaties, zoals CRM-software, online fondsenwervingstools en analytische rapportages.
 • Loyaliteit van klanten: Het bedrijf heeft een sterke klantenbasis van non-profitorganisaties die vertrouwen op de technologische oplossingen van Blackbaud om hun doelen te bereiken.
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Blackbaud zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en ondersteunt non-profitorganisaties wereldwijd. Dit kan positieve publiciteit en reputatie opleveren.

Zwakke punten Blackbaud:

 • Concurrentie: De markt voor technologische oplossingen voor non-profitorganisaties is competitief, met andere bedrijven die vergelijkbare producten en diensten aanbieden. Blackbaud moet blijven innoveren en concurrerende prijzen en functies bieden.
 • Veranderende regelgeving: Non-profitorganisaties kunnen te maken krijgen met veranderende regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en privacy. Blackbaud moet zich aanpassen aan deze veranderingen en ervoor zorgen dat ze voldoen aan de wettelijke vereisten.
 • Technologische ontwikkelingen: Snelle technologische veranderingen kunnen de behoeften van non-profitorganisaties beïnvloeden. Blackbaud moet alert blijven op nieuwe trends en technologieën om relevant te blijven in de sector.
 • Financiële afhankelijkheid van non-profitsector: Blackbaud is afhankelijk van de financiële gezondheid van non-profitorganisaties. Schommelingen in de economie en budgetten van deze organisaties kunnen invloed hebben op de vraag naar de producten en diensten van Blackbaud.

Over Blackbaud

Blackbaud is een cloud computing provider en een S&P 400 component die de social good community bedient. Dit zijn met name non-profit organisaties, stichtingen, bedrijven, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, religieuze organisaties en individuele partijen. Op de Nasdaq staan de aandelen Blackbaud genoteerd als BLKB.

Het hoofdkantoor van Blackbaud is overigens gevestigd in Charleston in South Carolina en werd in 1981 opgericht in New York City. Bekende dochteronderneming is YourCause en is zeker ook Smart Tuition. Ondertussen heeft Blackbaud ook vestigingen in Londen, Toronto en Hong Kong Het bedrijf werd opgericht door Anthony Bakker.

Blackbaud

Wel of niet aandelen Blackbaud kopen?

Blackbaud is een bedrijf dat gespecialiseerd is in softwareoplossingen voor non-profitorganisaties. Maar is het verstandig om aandelen van Blackbaud te kopen? Laten we eens kijken.

Als je geïnteresseerd bent in de non-profitsector en technologie, kan het kopen van aandelen van Blackbaud een interessante optie zijn. Het bedrijf biedt innovatieve software en diensten aan non-profitorganisaties om hen te helpen bij hun fondsenwerving en het beheren van hun gegevens. Dit kan aantrekkelijk zijn voor investeerders die geloven in de groei van de sector.

Bovendien heeft Blackbaud een solide reputatie opgebouwd en bedient het een breed scala aan klanten wereldwijd. Dit kan vertrouwen wekken bij beleggers die op zoek zijn naar stabiliteit en groeipotentieel.

Natuurlijk moet je altijd voorzichtig zijn bij het investeren in aandelen en is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen. Het is verstandig om de concurrentie in de sector en de technologische ontwikkelingen in de gaten te houden.

Over het algemeen kan het kopen van aandelen van Blackbaud een interessante mogelijkheid zijn voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de non-profitsector en de impact van technologie. Maar zoals altijd is het belangrijk om je eigen risicobereidheid en beleggingsdoelen in overweging te nemen voordat je een beslissing neemt.