Aandelen BlackBerry kopen

Wil je beleggen in BlackBerry aandelen? Op deze pagina kan je direct BlackBerry aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BlackBerry. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BlackBerry raadplegen. BlackBerry is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BB.

Waar kan je BlackBerry aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BlackBerry kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BlackBerry?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BlackBerry. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BlackBerry?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BlackBerry? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BlackBerry is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BlackBerry.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BlackBerry

BlackBerry is een zeer bekend en werekdberoemd Canadees bedrijf dat zich heeft toegelegd op draadloze technologie. Het hoofdkwartier van de BlackBerry staat in Waterloo, Canada. Mike Lazaridis is de oprichter van het bedrijf. Samen met Jim Bolsillie stond hij tot 2011 aan het hoofd van het bedrijf. 
BlackBerry werd in 1984 opgericht. Cyclance en BlackBerry AtHoc zijn bekende dochters van BlackBerry. BlackBerry staat natuurlijk vooral bekend als producent van de gelijknamige toestellen. Die productie werd echter in 2016 gestaakt, vanaf dat moment  legde BlackBerry zich volledig toe op software.