Aandelen Blackmores kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Blackmores aandelen? Op deze pagina kan je direct Blackmores aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Blackmores. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Blackmores raadplegen. Blackmores is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar lol aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKL.CHA.

Waar kan je Blackmores aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Blackmores kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Blackmores?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Blackmores. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Blackmores?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Blackmores? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Blackmores is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Blackmores.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Blackmores

Sterke punten Blackmores:

 • Leidende positie op de Australische gezondheidsmarkt: Blackmores is marktleider op de Australische gezondheidsmarkt en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van natuurlijke supplementen en gezondheidsproducten.
 • Focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid: Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid en heeft verschillende programma’s geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen en de gemeenschappen waarin ze actief zijn te ondersteunen.
 • Innovatief productassortiment: Blackmores heeft een innovatief productassortiment en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde producten te introduceren die aan de behoeften van consumenten voldoen.

Zwakke punten Blackmores:

 • Afhankelijk van de Australische markt: Het bedrijf is sterk afhankelijk van de Australische markt, wat het risico op schommelingen in de marktvraag en economische omstandigheden met zich meebrengt.
 • Intensieve concurrentie: Blackmores opereert in een competitieve markt met veel andere spelers die vergelijkbare producten aanbieden, waardoor het moeilijk kan zijn om zich te onderscheiden en de prijzen hoog te houden.
 • Impact van regelgeving en beleid: Het bedrijf is sterk afhankelijk van regelgeving en beleid met betrekking tot gezondheidsproducten, wat van invloed kan zijn op het productassortiment en de winstgevendheid van het bedrijf.

Over Blackmore

Blackmore is een Australische onderneming in met name gezondheidssupplementen. Het bedrijf werd in 1930 opgericht door Maurice Blackmore, die de eerste van zijn winkels opende in het Australische Brisbane.  Blackmore is een ASX-200 bedrijf.

Blackmore vat op door een gigantisch aanbod vitamines, mineralen en kruidensupplementen. Het biedt zeventien markten in de regio Azië-Pacific. In het jaar 2017 werd Blackmore opgenomen in de Queensland Business Leaders Hall of Fame. De hoofdzetel van Blackmore vind je in Nieuw Zuid Wales in Australië. Bekende dochters zijn Fit BioCeuticals en Pat Health Limited. 

aandeel blackmores kopen

Wel of niet aandelen Blackmores kopen?

Als je wilt beleggen in de gezondheids- en wellnessindustrie, kan Blackmores een interessante optie zijn. Dit Australische bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van voedingssupplementen, vitamines en natuurlijke gezondheidsproducten. Voordat je echter besluit om aandelen Blackmores te kopen, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf te overwegen.

Analyse Blackmores

Sterke punten:

 • Blackmores is een bekend en gevestigd merk in de Australische gezondheidsindustrie.
 • Het bedrijf heeft een sterke online aanwezigheid en biedt ook een direct-to-consumer kanaal aan.
 • Blackmores heeft een solide financiële positie en heeft in 2020 een omzetstijging van 1,7% gerealiseerd.

Zwakke punten:

 • Blackmores is voornamelijk actief in de Australische markt, waardoor het kwetsbaar is voor veranderingen in de lokale economie en regelgeving.
 • De concurrentie in de gezondheids- en wellnessindustrie is hevig, waardoor het moeilijk kan zijn om te groeien en de winstgevendheid te behouden.
 • Er zijn zorgen over de toekomstige vraag naar voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten, vooral als gevolg van een toename van de regulering en de scepsis van consumenten over de effectiviteit van dergelijke producten.

Het is belangrijk om de sterke en zwakke punten van Blackmores zorgvuldig af te wegen voordat je besluit om aandelen te kopen. Hoewel het bedrijf een gevestigde naam heeft in de Australische gezondheidsindustrie en een solide financiële positie heeft, zijn er ook zorgen over de beperkte markt en de concurrentie in de industrie. Door de voor- en nadelen af te wegen en het bedrijf zorgvuldig te blijven volgen, kun je een weloverwogen beslissing nemen over het kopen van aandelen Blackmores.