Aandelen Blackmores kopen

Wil je beleggen in Blackmores aandelen? Op deze pagina kan je direct Blackmores aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Blackmores. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Blackmores raadplegen. Blackmores is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKL.CHA.

Waar kan je Blackmores aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Blackmores kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Blackmores?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Blackmores. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Blackmores?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Blackmores? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Blackmores is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Blackmores.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Blackmore

Blackmore is een Australische onderneming in met name gezondheidssupplementen. Het bedrijf werd in 1930 opgericht door Maurice Blackmore, die de eerste van zijn winkels opende in het Australische Brisbane.  Blackmore is een ASX-200 bedrijf.
Blackmore vat op door een gigantisch aanbod vitamines, mineralen en kruidensupplementen. Het biedt zeventien markten in de regio Azië-Pacific. In het jaar 2017 werd Blackmore opgenomen in de Queensland Business Leaders Hall of Fame. De hoofdzetel van Blackmore vind je in Nieuw Zuid Wales in Australië. Bekende dochters zijn Fit BioCeuticals en Pat Health Limited.