Aandelen BlackRock kopen

Wil je beleggen in BlackRock aandelen? Op deze pagina kan je direct BlackRock aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BlackRock. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BlackRock raadplegen. BlackRock is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BLK.

Waar kan je BlackRock aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BlackRock kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BlackRock?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BlackRock. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BlackRock?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BlackRock? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf BlackRock

BlackRock beheert vermogens van pensioenfondsen en verzekeringen. Het bedrijf heeft ook een fonds voor particulieren met de naam iShares. In de Verenigde Staten wordt meer als de helft van de omzet gerealiseerd. Sinds 2005 maakt het bedrijf al een groei door met het vermogen onder beheer. 

Voor een grote groep beleggers werkt BlackRock, van klein tot groot. Het bedrijf heeft maar een doel, het financieel gezond maken van bedrijven. Welke doelen je ook hebt, BlackRock wil investeren in je financiële toekomst. Met als doel dat je ook het gevoel hebt dat je financieel gezond bent.