Aandelen Bloom Energy kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bloom Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Bloom Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bloom Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bloom Energy raadplegen. Bloom Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BE.

Waar kan je Bloom Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bloom Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bloom Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bloom Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bloom Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bloom Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Bloom Energy

Sterke punten Bloom Energy:

 • Geavanceerde energietechnologie: Bloom Energy is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geavanceerde energietechnologie, zoals brandstofcellen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve oplossingen voor schone energie.
 • Duurzaamheidsvoordeel: Bloom Energy’s brandstofceltechnologie stelt bedrijven in staat om schone en efficiënte energie te produceren, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd. Het bedrijf speelt in op de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen.
 • Grote klantenkring: Bloom Energy heeft een diverse klantenkring, waaronder grote bedrijven en overheidsinstellingen. Het bedrijf heeft sterke relaties opgebouwd met zijn klanten en geniet van herhaalde opdrachten.
 • Potentieel voor groei: Met de toenemende vraag naar schone energie en de focus op duurzaamheid, heeft Bloom Energy een groeipotentieel. Het bedrijf kan profiteren van de groeiende markt en nieuwe zakelijke kansen.

Zwakke punten Bloom Energy:

 • Financiële prestaties: Bloom Energy heeft in het verleden uitdagingen gehad met betrekking tot zijn financiële prestaties. Het bedrijf heeft te maken gehad met verliezen en moet werken aan het behalen van winstgevendheid.
 • Concurrentie in de sector: De markt voor schone energie is competitief, met veel spelers die vergelijkbare technologieën aanbieden. Bloom Energy moet concurreren met andere bedrijven om marktaandeel te behouden.
 • Afhankelijkheid van subsidiëring: Bloom Energy heeft in het verleden geprofiteerd van overheidssteun en subsidies voor de ontwikkeling en implementatie van zijn technologie. Veranderingen in het subsidiebeleid kunnen invloed hebben op de financiële prestaties van het bedrijf.
 • Technologische uitdagingen: Hoewel de brandstofceltechnologie veel potentieel heeft, zijn er nog steeds technologische uitdagingen die moeten worden overwonnen. Bloom Energy moet blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om zijn technologie te verbeteren en concurrerend te blijven.

Over Bloom Energy

In San Jose staat het hoofdkantoor van Bloom Energy. Het bedrijf produceert en verkoopt vaste oxide brandstofcellen, cellen die ter plaatse elektriciteit kunnen produceren. De onderneming werd in 2001 al opgericht en kwam negen jaar later uit de stealth-modus.

De aandelen worden openbaar verhandeld onder de naam BE op de New York Stock Exchange. Nog voor de onderneming naar de beurs ging wist het al een bedrag van meer dan 1 miljard dollar aan zogenaamd durfkapitaalfinanciering binnen te halen. De afgelopen twee jaar wist Bloom Energy rond de 300 megawatt aan brandstofcellen te installeren.

bloom energy

Wel of niet aandelen Bloom Energy kopen?

Het is een lastige vraag: moet je nu wel of niet aandelen Bloom Energy kopen? Bloom Energy is een bedrijf dat zich toelegt op schone energietechnologieën en duurzame oplossingen. Maar voordat je beslist of je wilt investeren, zijn er een paar dingen die je moet overwegen.

Laten we beginnen met de positieve kant. Bloom Energy heeft veelbelovende technologieën ontwikkeld die kunnen bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst. Ze leveren brandstofcellen die elektriciteit kunnen genereren met lagere emissies dan traditionele energiebronnen. Dit zou kunnen betekenen dat het bedrijf in de toekomst kan profiteren van de groeiende vraag naar schone energie.

Maar er zijn ook risico’s. De schone energiemarkt is competitief en er zijn veel spelers die vergelijkbare technologieën aanbieden. Daarnaast zijn er ook economische en politieke factoren die van invloed kunnen zijn op de groei en winstgevendheid van Bloom Energy.

Het belangrijkste is om je eigen onderzoek te doen. Bestudeer de financiële prestaties van Bloom Energy en bekijk hoe het bedrijf zich positioneert ten opzichte van de concurrentie. Lees ook over recente ontwikkelingen en aankondigingen van het bedrijf.

Uiteindelijk hangt de beslissing om aandelen Bloom Energy te kopen af van je eigen beleggingsdoelen en risicotolerantie. Wees bereid om het nodige huiswerk te doen en zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.