Aandelen Bloom Energy kopen

Wil je beleggen in Bloom Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Bloom Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bloom Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bloom Energy raadplegen. Bloom Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BE.

Waar kan je Bloom Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bloom Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bloom Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bloom Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bloom Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bloom Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bloom Energy

In San Jose staat het hoofdkantoor van Bloom Energy. Het bedrijf produceert en verkoopt vaste oxide brandstofcellen, cellen die ter plaatse elektriciteit kunnen produceren. De onderneming werd in 2001 al opgericht en kwam negen jaar later uit de stealth-modus.
De aandelen worden openbaar verhandeld onder de naam BE op de New York Stock Exchange. Nog voor de onderneming naar de beurs ging wist het al een bedrag van meer dan 1 miljard dollar aan zogenaamd durfkapitaalfinanciering binnen te halen. De afgelopen twee jaar wist Bloom Energy rond de 300 megawatt aan brandstofcellen te installeren.