Aandelen BlueScope Steel kopen

Wil je beleggen in BlueScope Steel aandelen? Op deze pagina kan je direct BlueScope Steel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BlueScope Steel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BlueScope Steel raadplegen. BlueScope Steel is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BSL.CHA.

Waar kan je BlueScope Steel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BlueScope Steel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BlueScope Steel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BlueScope Steel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BlueScope Steel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BlueScope Steel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BlueScope Steel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BlueScope Steel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bluescope Steel

Bluescape Steel is zoals de naam al doet vermoeden een staalbedrijf. Het levert materialen aan de bouwwereld. Behalve in thuisland Australië is de onderneming actief in landen als Nieuw Zeeland, Azië en Noord Amerika. In totaal heeft Bluescape Steel de beschikking over honderd fabrieken verdeeld over zeventien landen.
BSL, onder die noemer worden de aandelen van het bedrijf verhandeld op de Australische beurs. Hoofdkantoor van Bluescape Steel staat in Melbourne. BHP is overigens oprichter van het bedrijf, die oprichting vond plaats in 2002. Lysaght en New Zealand Steel zijn de meest bekende dochters.