Aandelen BME kopen

Wil je beleggen in BME aandelen? Op deze pagina kan je direct BME aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BME. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BME raadplegen. BME is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BME.E.

Waar kan je BME aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BME kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BME?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BME. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BME?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BME? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BME is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BME.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over BME

De BME is de buitengewoon bekende effectenbeurs van Madrid, officieel Bolsa de Madrid geheten. Het is meteen ook een van de vier grote beurzen in Spanje waar effecten zoals bijvoorbeeld aandelen en obligaties worden verhandeld. Uiteraard heet BME een prachtige locatie in beursgebouw Palacio de la Bolsa de Madrid, een gebouw dat op zijn beurt weer ligt aan de Plaza de la Lealtad.
De activiteiten langs de boulevard van Passeo del Prado vinden er al plaats vanaf 1980. De trotse eigenaar van Bolsa de Madrid is Bolsa y Mercados Espanoles.