Aandelen BMW kopen

Wil je beleggen in BMW aandelen? Op deze pagina kan je direct BMW aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BMW. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BMW raadplegen. BMW is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BMW.DE.

Waar kan je BMW aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BMW kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BMW?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BMW. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BMW?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BMW? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BMW is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BMW.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BMW

BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. De Duitse onderneming produceert auto’s en motoren.  Het hoofdkantoor van BMW is gevestigd in München.  Behalve de BMW zelf produceert Bayerische Motoren Werke ook de Mini en geldt Rolls Royce als een dochteronderneming van de autoproducent.
Oprichters van BMW waren Karl Rapp, Camillo Castigliani, Gustav Otto en Franz Jopp. Ondertussen produceert BMW jaarlijks meer dan twee miljoen auto’s.  China is het grootste afzetgebied en het deel motiveren dat gemaakt wordt beslaat slechts 3 procent van de totale omzet en is dus slechts een klein onderdeel van BMW.