Aandelen BNY Mellon kopen

Wil je beleggen in BNY Mellon aandelen? Op deze pagina kan je direct BNY Mellon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BNY Mellon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BNY Mellon raadplegen. BNY Mellon is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BK.

Waar kan je BNY Mellon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BNY Mellon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BNY Mellon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BNY Mellon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BNY Mellon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BNY Mellon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf BNY Mellon

BNY Mellon is een bank en een financieel dienstverlener. Het heeft het hoofdkantoor in New York City. De bank ontstond na het fuseren van The Bank of New York en Mellon Financial Corporation. De bank kent overigens een zeer rijke historie en is bovendien ook het grootste bewaarbedrijf voor zowel bank als activadiensten.
Bovendien was het het eerste bedrijf dat verhandeld werd op de New York Stock Exchange. Bank of New York Mellon wordt verhandeld als NYSE:BK en is component op de S&P 100 en de S&P 500. Rust heeft het bedrijf nooit, iets dat zich uit in de talloze verhuizingen die het hoofdkantoor al onderging. In 2018 was er opnieuw een verhuizing, terwijl deze locatie amper vier jaar betrokken was.