Aandelen BOC kopen

Wil je beleggen in BOC (HK) aandelen? Op deze pagina kan je direct BOC (HK) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BOC (HK). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BOC (HK) raadplegen. BOC (HK) is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 2388.HK.

Waar kan je BOC (HK) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BOC (HK) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BOC (HK)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BOC (HK). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BOC (HK)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BOC (HK)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BOC (HK) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BOC (HK).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BOC

BOC staat voor Bank of China. Het is een Chinese bank en staatsbedrijf dat in 1912 opgericht werd en de Government Bank of Imperial China moest doen vergeten. Tot het jaar 1948 was BOC ook de centrale bank van het land, Van de grootste Chinese banken is BOC ongetwijfeld de meest actieve.
 
Het hoofdkantoor van BOC staat in Peking en oprichter was Chen Jintao, die dat in 1912 deed. Moederbedrijf is Central Huijin Investment, een bedrijf dat in het bezit is van 65 procent van de aandelen, Deze investeringsmaatschapij heeft ook aandelen in de andere drie grote banken van China overigens.