Aandelen Boeing kopen

Wil je beleggen in Boeing aandelen? Op deze pagina kan je direct Boeing aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Boeing. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Boeing raadplegen. Boeing is een aandeel uit de Verenigde Station. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BA.

Waar kan je Boeing aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Boeing kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Boeing?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Boeing. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Boeing?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Boeing? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Boeing

Boeing staat vooral bekend als lucht- en ruimtevaartbedrijf. Daarnaast is het de grootste producent van militaire producten. Behalve verkeersvliegtuigen en helikopters maakt men bij Boeing ook raketten en ruimteschepen. Het hoofdkwartier van Boeing staat in Chicago, in het eigen Boeing International Headquarters.  
Boeing werd opgericht in 1916 in Seattle, Washington. De onderneming is opgenomen in de Dow Jones Industrial Average. Oprichter van het zeer succesvolle bedrijf is William Edward Boeing. Boeing staat bekend om vooral het vliegtuig met de modelnaam 747. Ondertussen weten veel mensen niet dat het ook een voorname wapenproducent is.