Aandelen BOK Financial kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in BOK Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct BOK Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BOK Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BOK Financial raadplegen. BOK Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BOKF.

Waar kan je BOK Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BOK Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BOK Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BOK Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BOK Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BOK Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bok Financial

Bok Financial is een opvallende bankholding dat kantoor houdt in de eigen bijzonder fraaie en opvallende Bok Tower in Tulsa in de staat Oklahoma. De bankholding is voor 60 procent in het bezit van George Kaiser die het merendeel van de aandelen van de bank in 1991 overnam. Bok Financial is de grootste bank van Oklahoma, met 14 procent van de totale deposito’s in de staat zelf. Bok Financial staat als BOKF genoteerd op de Nasdaq.

Bok Financial werd al opgericht in 1910 en een bekende dochteronderneming is behalve BOKF ook National Association.

BOK Financial