Aandelen Boliden kopen

Wil je beleggen in Boliden aandelen? Op deze pagina kan je direct Boliden aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Boliden. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Boliden raadplegen. Boliden is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BOL.ST.

Waar kan je Boliden aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Boliden kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Boliden?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Boliden. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Boliden?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Boliden? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Boliden is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Boliden.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Boliden

Boliden B is een wereldwijd bekend en gerespecteerd Zweeds mijnbouw en smeltbedrijf. Het richt zich met name op de productie van koper, zink, lood, goud en zilver. Boliden groeide snel, niet in de laatste plaats door de talloze overnames die het deed. In 2003 nam het ook de Finse mijnbouwgigant Outokompen over.
Aandelen Boliden worden openbaar verhandeld als BOL op de beurs van Stockholm. Het bedrijf werd in 1931 opgericht in Bolden. Behalve op de beurs in Stockholm heeft het ook een notering op de Nasdaq. Boliden FinnEx is een bekende dochteronderneming.