Aandelen Bollore kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bollore aandelen? Op deze pagina kan je direct Bollore aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bollore. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bollore raadplegen. Bollore is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BOL.PA.

Waar kan je Bollore aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bollore kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Bollore?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bollore. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bollore?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bollore? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bollore is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bollore.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Bollore

Sterke punten:

  • Diversificatie: Bollore is actief in verschillende sectoren, waaronder transport, logistiek en media, wat kan leiden tot een diversificatie van risico’s.
  • Innovatie: Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als een innovatieve speler in de transportsector, met name met hun elektrische auto’s en batterijtechnologie.
  • Internationale aanwezigheid: Bollore heeft een wereldwijde aanwezigheid, wat kan zorgen voor meer mogelijkheden voor groei en uitbreiding.

Zwakke punten:

  • Financiële gezondheid: Bollore heeft in het verleden financiële problemen gehad en heeft nog steeds een hoge schuldenlast, wat kan leiden tot financiële risico’s.
  • Gevoeligheid voor politieke risico’s: Bollore heeft aanzienlijke belangen in Afrika, wat kan leiden tot politieke risico’s in die regio.
  • Concurrentie: Bollore opereert in concurrerende sectoren, wat kan leiden tot druk op de winstmarges en marktaandeel.

Over Bollore

Bollore is een Frans internationaal transport, logistieke en communicatiegroep die geleid wordt door Cyrille Bollore. De roots van het bedrijf brengen ons terug naar 1822 als Nicolas Marie de Odet papierfabrieken op. Later kreeg Jean René Bollore de macht in handen en vanaf dat moment heette de onderneming ook Bollore.
 
Aandelen van de onderneming worden als BOL verhandeld op de Euronext aandelen beurs in Parijs. Moederbedrijf van Bollore is  Bollore Investissement. De succesvolle onderneming huist in het Franse Puteaux. Bue Solutions Société Anonyme is een bekende dochteronderneming van Bollore.

aandeel bollore kopen

Wel of niet aandelen Bollore kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, kan het de moeite waard zijn om Bollore in overweging te nemen. Het Franse bedrijf is actief in verschillende sectoren, waaronder transport, logistiek en media, en heeft een wereldwijde aanwezigheid.

Maar voordat je besluit om te investeren, is het belangrijk om te kijken naar de sterke en zwakke punten van het bedrijf. Bollore heeft een reputatie opgebouwd als een innovatieve speler in de transportsector, met name met hun elektrische auto’s en batterijtechnologie. Ook de diversificatie van hun activiteiten kan zorgen voor een spreiding van risico’s.

Maar er zijn ook zwakke punten om rekening mee te houden, zoals de financiële gezondheid van het bedrijf en de gevoeligheid voor politieke risico’s in bepaalde regio’s. Bovendien opereert Bollore in concurrerende sectoren, wat druk kan leggen op de winstmarges en marktaandeel.

Het is altijd raadzaam om onafhankelijk advies in te winnen voordat je besluit om te investeren in aandelen. Maar als je overweegt om Bollore-aandelen te kopen, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf zorgvuldig te overwegen en op basis daarvan een weloverwogen beslissing te nemen.