Aandelen Bollore kopen

Wil je beleggen in Bollore aandelen? Op deze pagina kan je direct Bollore aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bollore. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bollore raadplegen. Bollore is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BOL.PA.

Waar kan je Bollore aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bollore kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bollore?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bollore. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bollore?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bollore? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bollore is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bollore.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bollore

Bollore is een Frans internationaal transport, logistieke en communicatiegroep die geleid wordt door Cyrille Bollore. De roots van het bedrijf brengen ons terug naar 1822 als Nicolas Marie de Odet papierfabrieken op. Later kreeg Jean René Bollore de macht in handen en vanaf dat moment heette de onderneming ook Bollore.
 
Aandelen van de onderneming worden als BOL verhandeld op de Euronext aandelen beurs in Parijs. Moederbedrijf van Bollore is  Bollore Investissement. De succesvolle onderneming huist in het Franse Puteaux. Bue Solutions Société Anonyme is een bekende dochteronderneming van Bollore.