Aandelen Booking holdings kopen

Wil je beleggen in Booking holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Booking holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Booking holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Booking holdings raadplegen. Booking holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKNG.

Waar kan je Booking holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Booking holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Booking holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Booking holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Booking holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Booking holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Booking Holdings

Booking Holdings is bekend van onder meer Booking.com en geldt als wereldleider in reisdiensten en diensten die daar mee te maken hebben. Booking Holding beschikt over websites in veertig talen verdeeld over tweehonderd landen.
Het Amerikaanse bedrijf haalt verreweg de meeste winst buiten eigen land. Op basis van de omzet kreeg het vorig jaar de 216e plaats in de Fortune 500. Booking Holdings en dan vooral de voorloper in de vorm van Priceline.com begon in 1997 en werd twee jaar later beursgenoteerd. Nadat het in 2017 de Momondo Group overnam ontstond een jaar later de naam Booking Holdings. Het hoofdkantoor is gevestigd in Norwalk, Connecticut.