Aandelen Booz Allen Hamilton Holding kopen

Wil je beleggen in Booz Allen Hamilton Holding aandelen? Op deze pagina kan je direct Booz Allen Hamilton Holding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Booz Allen Hamilton Holding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Booz Allen Hamilton Holding raadplegen. Booz Allen Hamilton Holding is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAH.

Waar kan je Booz Allen Hamilton Holding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Booz Allen Hamilton Holding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Booz Allen Hamilton Holding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Booz Allen Hamilton Holding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Booz Allen Hamilton Holding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Booz Allen Hamilton Holding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Booz Allen Hamilton Holding

Booz Allen Hamilton Holding is onder meer de moedermaatschappij van Booz Allen Hamilton, een gekend adviesbureau boor management en informatietechnologie. Het bedrijf heeft de hoofdvestiging in McClean in de staat Virginia in Greater Washington D.C.
Bovendien heeft het tachtig andere kantoren verdeeld over heel de wereld. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als BAH.  Kernactiviteiten van het bedrijf zijn het leveren van advies en van grondige analyse en het bieden van engineerdiensten aan zowel openbare en particuliere organisaties.