Aandelen Borgwarner kopen

Wil je beleggen in Borgwarner aandelen? Op deze pagina kan je direct Borgwarner aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Borgwarner. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Borgwarner raadplegen. Borgwarner is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BWA.

Waar kan je Borgwarner aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Borgwarner kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Borgwarner?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Borgwarner. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Borgwarner?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Borgwarner? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over BorgWarner

BorgWarner is een wereldwijde leverancier van auto-onderdelen. Op de New York Stock Exchange staat BorgWarner als BWA genoteerd. BorgWarner is gevestigd in Michigan en heeft in Hadex Traction en Sevcon twee bekende dochterondernemingen.
BorgWarner staat met name bekend in de aandrijfproducten die het levert in de vorm van onder meer handmatige en automatische transmissies en transmissiecomponenten. BorgWarner heeft ondertussen zestig productiefaciliteiten in 18 landen in Noord Amerika, Zuid Amerika, Europa en Azië. Het levert producten aan alle drie de Amerikaanse autoproducenten zoals het dat ook doet voor tal van Europese fabrikanten.