Aandelen Borussia Dortmund kopen

Wil je beleggen in Borussia Dortmund aandelen? Op deze pagina kan je direct Borussia Dortmund aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Borussia Dortmund. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Borussia Dortmund raadplegen. Borussia Dortmund is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BVB.DE.

Waar kan je Borussia Dortmund aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Borussia Dortmund kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Borussia Dortmund?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Borussia Dortmund. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Borussia Dortmund?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Borussia Dortmund? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Borussia Dortmund is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Borussia Dortmund.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is een bekende Duitse voetbalclub. Het speelt haar wedstrijden in het grootste voetbalstadion van de Bundesliga, het Signal Iduna Park. Berucht is de gelbe wand in dat stadion, dat opvalt door de steile, hoge tribunes. Zwart geel zijn de clubkleuren van Ballspiel Verein Borussia, dat in de geschiedenis al een aantal Europese en tal van nationale prijzen in de wacht sleepte.
Borussia Dortmund werd al in 1909 opgericht en is een bekende binnen het kampioenenbal van het voetbal, de Champions League. De club is op de beurs actief, Aandelen van de club worden op  de Deutsche Börse verhandeld als BVB.