Aandelen Boston Properties kopen

Wil je beleggen in Boston Properties aandelen? Op deze pagina kan je direct Boston Properties aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Boston Properties. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Boston Properties raadplegen. Boston Properties is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BXP.

Waar kan je Boston Properties aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Boston Properties kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Boston Properties?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Boston Properties. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Boston Properties?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Boston Properties? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Boston Properties

Boston Properties is een vastgoedbeleggingsfonds dat specifiek investeert in kantoorgebouwen. Die kantoorgebouwen bevinden zich hoofdzakelijk in Boston, Los Angeles, New York, San Francisco en ook Washington.
Op de laatste dag van vorig jaar bleek Boston Properties te beschikken over maar liefst 52 miljoen verhuurbare meters en belangen in 196 objecten in het commerciële vastgoed. Boston Properties werd gesticht in 1970 en leverde in 1986 de eerste ontwikkeling in New York in de vorm van Lexington Avenue. Op de NYSE is Boston Properties te verhandelen als BXP, ook is het een S&P 500 component.