Aandelen Bouygues kopen

Wil je beleggen in Bouygues aandelen? Op deze pagina kan je direct Bouygues aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bouygues. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bouygues raadplegen. Bouygues is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EN.PA.

Waar kan je Bouygues aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bouygues kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bouygues?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bouygues. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bouygues?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bouygues? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bouygues is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bouygues.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bouygues

Bouygues Telecom is een onderdeel van de in Frankrijk zeer bekende Bouygues Groep en neemt het telecommunicatie deel van deze groep voor zijn rekening. Bouygues beschikt in Frankrijk over een eigen GSM netwerk en levert onder andere diensten voor mobiele telefonie.
 
Het bedrijf is opgericht in Martin Bouygues, die de onderneming in 1996 oprichtte. Bekende dochterondernemingen van Bouygues zijn Simyo, Neyyo en Nerim. Het bedient tegenwoordig ongeveer dertien miljoen klanten. Bouygues staat daarnaast bekend als een onderneming die behoorlijk veel geld investeert in het sponsoren van sporten en sportevenementen.