Aandelen BP kopen

Wil je beleggen in BP aandelen? Op deze pagina kan je direct BP aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BP. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BP raadplegen. BP is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BP-L.

Waar kan je BP aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BP kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel BP?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BP. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BP?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BP? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BP is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BP.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BP

Wie weet nou niet wat BP is? BP is een wereldwijd bekend aardoliebedrijf. Je vindt het hoofdkwartier in Engeland in Londen om precies te zijn. BP behoort tot de Supermajor maatschappijen. Dit zijn de zes grootste staatsonafhankelijke oliemaatschappijen ter wereld  De aandelen van BP worden verhandeld onder de noemer BP op de London Stock Exchange. 
Grote man achter BP is William Knox D’ Arcy, de oprichter van de onderneming. Hij deed dat overigens in het jaar 1909. Bekende dochtermaatschappijen van BP zijn onder meer Castrol, Aral, Arco en Thorntons.