Aandelen bpost kopen

Wil je beleggen in Bpost aandelen? Op deze pagina kan je direct Bpost aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bpost. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bpost raadplegen. Bpost is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BPOST.BR.

Waar kan je Bpost aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bpost kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bpost?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bpost. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bpost?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bpost? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bpost is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bpost.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over bPost

bPost is een postbedrijf dat tot het jaar 2010 actief was onder de naam De Post. Het bedrijf is met het hoofdkwartier gevestigd in Brussel.  Bekende dochter van bPost is de bPostbank, terwijl ook Radial dit is. 
Het moge duidelijk zijn, bPost bezorgt post en geeft daarnaast Belgische postzegels uit, zegels die worden gedrukt in de bekende Zegeldrukkerij van Mechelen. Daarnaast is bPost vooral de leidende onderneming op het gebied van post in België en biedt het een breed aanbod van postale diensten en is het ook actief binnen de wereld van koeriersdiensten.