Aandelen Brambles kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Brambles aandelen? Op deze pagina kan je direct Brambles aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Brambles. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Brambles raadplegen. Brambles is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BXB.CHA.

Waar kan je Brambles aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Brambles kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Brambles?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Brambles. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Brambles?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Brambles? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Brambles is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Brambles.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Brambles

Sterke punten

  • Leidende positie in de markt: Brambles heeft een sterke aanwezigheid in de sector van supply chain solutions en is wereldwijd marktleider in pallet- en containerpooling.
  • Diversificatie van de activiteiten: Brambles heeft een gevarieerd portfolio van bedrijven en klanten, waardoor het bedrijf minder kwetsbaar is voor economische schommelingen.
  • Positieve financiële prestaties: Brambles heeft een solide financiële positie met sterke kasstromen en een goede winstgevendheid.

Zwakke punten

  • Afhankelijkheid van enkele grote klanten: Brambles is afhankelijk van enkele grote klanten voor een aanzienlijk deel van zijn omzet, wat een risico kan vormen voor het bedrijf.
  • Gevolgen van de pandemie: De COVID-19 pandemie heeft invloed gehad op de vraag naar supply chain oplossingen, waardoor Brambles minder omzet heeft gedraaid.
  • Regelgevingsrisico’s: Brambles opereert in een gereguleerde sector en is daarom gevoelig voor veranderingen in de regelgeving.

aandeel brambles kopen

Wel of niet aandelen Brambles kopen?

Overweeg je om te investeren in Brambles-aandelen, maar weet je niet zeker of dit een verstandige beslissing is? Hier zijn enkele factoren om in overweging te nemen bij het nemen van je beslissing.

Een van de sterke punten van Brambles is hun leidende positie in de sector van supply chain solutions. Het bedrijf heeft een gevarieerd portfolio van bedrijven en klanten, waardoor het minder kwetsbaar is voor economische schommelingen. Bovendien heeft Brambles een solide financiële positie, met goede winstgevendheid en sterke kasstromen.

Maar er zijn ook enkele risico’s om rekening mee te houden. Brambles is afhankelijk van enkele grote klanten, wat een risico kan vormen voor het bedrijf. Bovendien heeft de COVID-19-pandemie invloed gehad op de vraag naar supply chain oplossingen, waardoor Brambles minder omzet heeft gedraaid. Het bedrijf opereert ook in een gereguleerde sector en is daarom gevoelig voor veranderingen in de regelgeving.

Als je deze factoren in overweging neemt en bereid bent om deze risico’s te nemen, kan het kopen van Brambles-aandelen een goede keuze zijn. Maar vergeet niet om altijd je eigen onderzoek te doen en een weloverwogen beslissing te nemen voordat je investeert in welk bedrijf dan ook.