Aandelen Brands kopen

Wil je beleggen in Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Brands raadplegen. Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LB.

Waar kan je Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Brands

Je mag Brands best een instituut noemen op het gebied van mode. Het heeft de thuisbasis in Columbus, Ohio. Heel lang was Victoria’s Secret het bekendste merk van Brands, dat ook in Bath & Body Works nog steeds een uithangbord van formaat heeft.
Brands staat hoog op de Fortune 500 lijst en wordt openbaar verhandeld als LB op de New York Stock Exchange. Het is ook S&P 500 component. Dit jaar verkocht Brands 55 procent van de aandelen van Victoria’s Secret aan Sycamore Partners. De rest is nog in handen van Brands. Bath & Body Works geldt daarom nu nog als de enige activiteit van Brands.