Aandelen Brembo kopen

Wil je beleggen in Brembo aandelen? Op deze pagina kan je direct Brembo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Brembo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Brembo raadplegen. Brembo is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BRE-I.

Waar kan je Brembo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Brembo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Brembo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Brembo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Brembo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Brembo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Brembo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Brembo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Brembo

Brembo is zeker in Italië zeer bekend vanwege de productie van remsystemen voor de auto. Dat doet het specifiek voor de zeer krachtige vierwielers en de al even krachtige motoren. In Stezzano in Italië is het hoofdkantoor van Brembo te vinden. De aandelen van de onderneming worden verhandeld als BRE op de Borsa Italiana.
Brembo werd in 1961 opgericht en het hoofdkantoor staat in het Italiaanse Curno. Brembo werd in 1961 opgericht door Italio Breda en Emilio Bornbassei. Bekende dochteronderneming van de specialist in remsystemen voor de auto is AP Racing.