Aandelen Brenntag kopen

Wil je beleggen in Brenntag aandelen? Op deze pagina kan je direct Brenntag aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Brenntag. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Brenntag raadplegen. Brenntag is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BNR.DE.

Waar kan je Brenntag aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Brenntag kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Brenntag?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Brenntag. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Brenntag?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Brenntag? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Brenntag is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Brenntag.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Brenntag

Brenntag is een bekend chemisch distributiebedrijf dat al werd opgericht in 1874 in Berlijn. Thans staat het hoofdkantoor van Brenntag in Essen. Brenntag heeft vestigingen in 74 landen en de aandelen worden verhandeld onder de aanduiding BNR op de Deutsche Börse.  Philipp Mühsam geldt als oprichter van de succesvolle en bekende onderneming.
 
Brenntag North America is een bekende dochteronderneming van Brenntag dat in handen is van van Free Float. Het bedrijf staat sinds 2010 genoteerd aan de German Stock Exchange (als Prime Standard Segment) en de MDAX-index.