Aandelen Bright Horizons Family Solutions kopen

Wil je beleggen in Bright Horizons Family Solutions aandelen? Op deze pagina kan je direct Bright Horizons Family Solutions aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bright Horizons Family Solutions. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bright Horizons Family Solutions raadplegen. Bright Horizons Family Solutions is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BFAM.

Waar kan je Bright Horizons Family Solutions aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bright Horizons Family Solutions kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bright Horizons Family Solutions?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bright Horizons Family Solutions. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bright Horizons Family Solutions?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bright Horizons Family Solutions? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

 

Over Bright Horizons Family Solutions

Bright Horizons Family Solutions is een aanbieder van kinderopvang. Sterker nog; het geldt als een van de grootste in zijn branche en is dat zeker als het gaat om door de werkgever gesponsorde kinderopvang. Het biedt eveneens back-up kinderopvang en ouderenzorg.
Bright Horizons Family Solutions is daarnaast actief op het gebied van onderwijsprogramma’s, onderwijsadvies en terugbetaling programma’s voor studieleningen. Hoofdkantoor van dit bedrijf staat in Watertown in Massachusetts. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als BFAM. Het is eveneens een Russell 1000 component.