Aandelen Brinker kopen

Wil je beleggen in Brinker aandelen? Op deze pagina kan je direct Brinker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Brinker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Brinker raadplegen. Brinker is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BWA.

Waar kan je Brinker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Brinker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Brinker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Brinker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Brinker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Brinker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Brinker

Brinker is een internationaal opererend horecabedrijf. Het is onder andere eigenaar van de restaurantketens Chili’s en Maggiano’s Little Italy. Het hoofdkantoor van Brinker staat in Coppell in de staat Texas.
Het bedrijf werd in Dallas opgericht, eind september 1983. Aan de wieg stonden Norman E. Brinker en Larry Lanine. Het is eigenaar van tal van restaurants en ook franchisegever. Op dit moment bezit Brinker ongeveer 1600 restaurants onder meer dus onder de namen Chili’s Grill & Bar en Maggiano’s Little Italy. De aandelen van Brinker worden openbaar verhandeld als EAT op de New York Stock Exchange. Brinker is een S&P 400 component. Bekende restaurants zijn overigens ook Taco Cabana en Kona Ranch Steakhouse.