Aandelen Bristol Myers kopen

Wil je beleggen in Bristol Myers aandelen? Op deze pagina kan je direct Bristol Myers aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bristol Myers. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bristol Myers raadplegen. Bristol Myers is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BMY.

Waar kan je Bristol Myers aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bristol Myers kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bristol Myers?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bristol Myers. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bristol Myers?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bristol Myers? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Bristol Myers

Bristol Myers is een farmaceutisch bedrijf, zij hebben als doel om medicijnen te ontwikkelen en te leveren voor ernstige ziekten. Het bedrijf heeft een unieke biofarmaceutische onderneming, maar dan flexibeler. Iedere dag wordt er hard gewerkt om medicijnen te ontwikkelen voor levensbedreigende ziekten. 

De focus van het bedrijf ligt op het helpen van miljoenen mensen die ernstige klachten ondervinden. Het netwerk bestaat uit andere bedrijven die partner zijn, dit om samen te komen tot een externe innovatie. Door samen te werken kunnen zij de kennis verbreden en sneller resultaat boeken. Een evenwaardige gezondheid voor iedereen is het streven van Bristol Myers.