Aandelen British Land kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in British Land aandelen? Op deze pagina kan je direct British Land aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in British Land. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel British Land raadplegen. British Land is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BLND-L.

Waar kan je British Land aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel British Land kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel British Land?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel British Land. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in British Land?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van British Land? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in British Land is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in British Land.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse British Lands

Sterke punten

 • Focus op hoogwaardige vastgoedactiva: British Lands heeft een portefeuille met hoogwaardige commerciële en residentiële vastgoedactiva, waaronder enkele van de meest iconische gebouwen in Londen.
 • Geografische diversificatie: Het bedrijf heeft vastgoedactiva in verschillende delen van het Verenigd Koninkrijk, wat de blootstelling aan regionale economische schommelingen vermindert.
 • Solide financiële positie: British Lands heeft een solide balans en sterke liquiditeit, wat het bedrijf in staat stelt om te investeren in groei en dividenduitkeringen.
 • Strategische partnerschappen: Het bedrijf heeft strategische partnerschappen met toonaangevende vastgoedbedrijven en investeerders, waaronder GIC en Norges Bank Investment Management.

Zwakke punten

 • Blootstelling aan economische schommelingen: British Lands is gevoelig voor economische schommelingen en kan worden beïnvloed door veranderingen in de vraag naar vastgoed.
 • Impact van Brexit: Het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie kan de vastgoedmarkt beïnvloeden en daarmee ook de activiteiten van British Lands.
 • Concurrentie van nieuwe toetreders: De vastgoedmarkt in het Verenigd Koninkrijk is zeer competitief en er zijn nieuwe toetreders die de markt betreden met innovatieve modellen en technologieën.

Over British Land

British Land is een van de grootste vastgoedbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. British Land werd in 2007 een belegger in onroerend goed. Het hoofdkwartier van British Land is gevestigd in Londen.

De onderneming werd opgericht in 1856 en een bekende dochteronderneming is wel BLT Properties Limited. British Land werd opgericht door Richard Cobden en John Bright. British Land maakt overigens ook deel uit van de FTSE 100 index. In 1856 werd British Land gesticht als een uitrol van National Freehold Society, het bedrijf waar de oprichters Cobden en Bright tot die tijd als architecten in dienst waren.

aandeel british land kopen

Wel of niet aandelen British Lands kopen?

Ben je op zoek naar mogelijkheden om te investeren in vastgoed, dan is British Lands een bedrijf dat je zeker in overweging moet nemen. Maar voordat je besluit om te investeren, is het belangrijk om te begrijpen wat de sterke en zwakke punten zijn van het bedrijf.

Een van de belangrijkste voordelen van British Lands is de focus op hoogwaardige vastgoedactiva. Het bedrijf heeft een indrukwekkende portefeuille van commerciële en residentiële vastgoedactiva, waaronder enkele van de meest iconische gebouwen in Londen. Bovendien heeft British Lands strategische partnerschappen met toonaangevende vastgoedbedrijven en investeerders.

Maar er zijn ook enkele nadelen om in overweging te nemen. Zo is het bedrijf gevoelig voor economische schommelingen en kan het worden beïnvloed door veranderingen in de vraag naar vastgoed. Daarnaast kan het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie de vastgoedmarkt beïnvloeden en daarmee ook de activiteiten van British Lands.

Overweeg je om te investeren in aandelen British Lands, dan is het belangrijk om een goed begrip te hebben van de risico’s en kansen. Het bedrijf heeft een sterke financiële positie en een indrukwekkende portefeuille, maar het is ook blootgesteld aan economische schommelingen en concurrentie van nieuwe toetreders. Doe dus altijd grondig onderzoek en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voordat je besluit om te investeren.