Aandelen Britvic kopen

Wil je beleggen in Britvic aandelen? Op deze pagina kan je direct Britvic aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Britvic. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Britvic raadplegen. Britvic is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BVIC-L.

Waar kan je Britvic aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Britvic kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Britvic?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Britvic. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Britvic?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Britvic? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Britvic is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Britvic.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Britvic

Britvic is een Britse producent van populaire frisdranksoorten. De succesvolle onderneming is gevestigd in Hemel Hempstead in Herfordshire. De aandelen worden op de London Stock Exchange verhandeld en daarnaast is het een FTSE 250 component. Britvic maakt overigens onder de eigen naam frisdrank.
Britvic heeft een bijzonder rijke geschiedenis die helemaal teruggaat naar het jaar 1845. Teisseire en Fruite zijn de meeste bekende dochters van Britvic. Het bedrijf werd opgericht als British Vitamin Products Company. Aanvankelijk produceerde deze onderneming vooral en alleen vruchtensappen. Pas in 1971 kreeg het vervolgens de nam Britvic.