Aandelen Brookdale Senior Living kopen

Wil je beleggen in Brookdale Senior Living aandelen? Op deze pagina kan je direct Brookdale Senior Living aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Brookdale Senior Living. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Brookdale Senior Living raadplegen. Brookdale Senior Living is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKD.

Waar kan je Brookdale Senior Living aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Brookdale Senior Living kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Brookdale Senior Living?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Brookdale Senior Living. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Brookdale Senior Living?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Brookdale Senior Living? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Brookdale Senior Living

Brookdale Senior Living bezit en exploiteert zo’n 800 senior living communities en pensioneringsgemeenschappen, allemaal in Amerika gevestigd. Het bedrijf bestaat al sinds 1978 en het hoofdkwartier is gevestigd in Brentwoord in Tennessee. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van het bedrijf openbaar verhandeld onder de naam BKD.
Brookdale Senior Living is een Russell 2000 component. Nadat eerst Fortress Investments een meerderheidsbelang in het bedrijf nam, zijn de meeste aandelen nu in handen van Glenview Capital. Momenteel worden de diensten aan zo’n 100.000 senioren geleverd.