Aandelen Brookfield kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Brookfield aandelen? Op deze pagina kan je direct Brookfield aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Brookfield. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Brookfield raadplegen. Brookfield is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAM.

Waar kan je Brookfield aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Brookfield kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Brookfield?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Brookfield. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Brookfield?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Brookfield? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Brookfield is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Brookfield.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Brookfield

Brookfield is een alternatieve vermogensbeheerder dat zich specifiek richt op onroerend goed en op hernieuwbare energie. Daarnaast geldt het als specialist op het gebied van  infrastructuur en private equity.  Het hoofdkantoor vind je in Toronto.

Behalve in Toronto heeft Brookfield ook belangrijke kantoren in New York City, Londen, Rio de Janeiro en Sydney. Op de beurs van Toronto worden de aandelen verhandeld onder de naam BAM. OF.F. Grondleggers van het succesvolle bedrijf zijn de oprichters Frederick Stark Pearson en William MacKenzie. De mannen hadden destijds niet kunnen denken aan de wieg te staan van een enorm succesvol bedrijf.

aandeel brookfield kopen