Aandelen Bruker kopen

Wil je beleggen in Bruker aandelen? Op deze pagina kan je direct Bruker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bruker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bruker raadplegen. Bruker is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BRKR.

Waar kan je Bruker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bruker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bruker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bruker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bruker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bruker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bruker

Bruker is een gerenommeerde Amerikaanse fabrikant van wat algemeen beschouwd wordt als de beste wetenschappelijke instrumenten voor specialistisch moleculair en materiaalonderzoek voor met name de industrieel toegepaste analyse. Op de Nasdaq staan de aandelen van de onderneming genoteerd als BRKR.  Het hoofdkwartier van Bruker vind je in Billerica in de staat Massachusetts.
Bruker mag zich ondertussen ook al een Russell 1000 component noemen en vindt haar oorsprong in Duitsland, waar het in 1968 het levenslicht zag. Aan de wieg van het uiterst succesvolle bedrijf stonden de Duitsers Gunther Laukien en Emil Bruker.