Aandelen Brunswick kopen

Wil je beleggen in Brunswick aandelen? Op deze pagina kan je direct Brunswick aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Brunswick. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Brunswick raadplegen. Brunswick is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BC.

Waar kan je Brunswick aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Brunswick kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Brunswick?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Brunswick. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Brunswick?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Brunswick? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Brunswick

Brunswick is producent van vrijetijdsproducten zoals bijvoorbeeld bowlingballen en bowlingbanen maar ook jachten die onder het merk Babyliner geproduceerd worden. Al in 1845 werd het bedrijf opgericht door John Moses Brunswick, een in Cincinnati woonachtige Zwitser.
De aandelen van Brunswick worden openbaar verhandeld als BC op de New York Stock Exchange en het hoofdkantoor is tegenwoordig gevestigd in Lake Forrest in de staat Illinois. Bekende dochteronderneming is Mercury Marine en zeker ook Life Fitness. Brunswick, een Joodse emigrant begon ooit met het produceren van koetsen. Later kwamen daar biljarttafels bij en maakte Brunswick meer en meer meubilair voor kroegen.